Utställning och agility tävlingar

Ja då har värmen kommit och sommaren känns som den äntligen är här.

Än är det ett bra tag tills man får semester men man njuter av värmen så fort man får chansen

 

Nu har det blivit dags för lite uppdateringar.

28 Maj for vi till Piteå för att delta på SNKK Nationella utställning. Vi hade med oss Thea och Jack. Och det slutade med strålande resultat.

Thea BIM med cert nr 2 och Jack BIR för Domare: Austin Long Doyle , Irland

BIR Jack BIM Thea med cert

 

1-2 juni va vi iväg på klass 1 tävlingar i agility med Thea. Jack fick hänga med som sällskap bara.

Thea gjorde några fina lopp och några mindre fina där damen skippade lite hinder. Men det kommer. Hon behöver vara ute få erfarenheten att tävla. I ett av agilityloppen slog hon till och nollade och vann klassen och fick därmed sin första pinne i agilityklass 1. Duktig tjej. Så efter 6 lopp på två dagar fick hon vila på fredagen sen packade vi bilen och for upp til Umeå för att tävla på deras tävlingar.

Thea 1 plac med pinne nr i agilityklass 1

 

Umeå BHk 4-5 juni. Theas agilitylopp blev det slarv och små fel i och någon disk. Hopp däremot gjorde hon två fina lopp och fick med sen en 2.a plac och en 3:e plac med pinne i bägge loppen.

Jack gjorde fina lopp på lördagen dock små fel så fick plac 7 i agility 9 i hopploppet. Men på söndagen fick jack en bana som passade han perfekt i agilityklass 3. 0 fel en 3:e plats av 31 startande och SM PInne. Sicken kille.

Jack agilityklass 3 ,0 fel 3/32 + SM Pinne

  

Nu blir det lite vila innan vi ska iväg igen på utställning. Sen ska det anmälas til lite fler tävlingar i juli. Men ingen rast ingen ro vi har andra saker att göra emellan. Håll utkik på hemsidan för spännande info.