Påskledigt

Hej alla och Glad påsk

 

Nu har man varit ledig lite extra i påsk och vilat upp sej innan det kör igång igen.

Snart sätter tävlingssäsongen igång ordentligt med utställningar, agility och rally tävlingar.

 

Först måste jag uppdatera om det vi varit på sista tiden.

2 april va vi iväg till Sollefteå på en inoff utställning med gänget. Denna gång va Pix, Ariel , Thea och Jack med för tränings skull inför sommarens utställningar.

Denna hallen va lite mindre än i övik och mer ljud så pix tyckte det va lite läskigare i denna hall. Sen är han i en jobbig ålder nu också så allt är lite farligt. Men dom skötte sej jätte bra även denna gång.

Denna gången va det Syster Ariel som drog längsta strået och blev BIR, sen BIG-3 och Pix BIM

BIM Edelbi'z Peek A Boo och BIR, BIG-3 valp Edelbi'z catch me if you can

Av dom vuxna så vann Jack BIR , BIG-3 och Thea BIM. Thea har nu nästan fått tillbaks all päls efter valparna och börjar se fin ut igen. Så hon ska nog vara i ordning för dom officiella i år.

BIR, BIG-3 Jack och BIM Thea

 

Sen helgen 7-9 april va jag iväg med Jack och Lovett på en resa till Finland med vänner för att delta på Internationell utställning i Vasa. Hundarna fick fina kritiker men tyvärr fick vi inte med oss något hem men nöjd ändå dom skötte sej bra.

Chezzay's Just Jackpot Chkl: Exc CHkk: 2

Rosspetsens Alida Lovett Chkl: Exc Chkk: 2 CK Btkl: 4

Lovett 5 år sep 2016

Så nu är det lite uppehåll då vi väntar på att Lovett ska börja löpa så vi kan åka träffa hennes tilltänka kavaljer. Får se när det blir. Spännande

 

Sen nästa utställning blir i maj för pix. Annars tar vi det lugnt och njuter av våren och tränar på med agilityn inför säsången s vi ska vara i form